Deployment with SlaveActivity

Hello,
does anyone has already configured the Master of a SlaveActivity using the
deployer? I'm using RTT 1.8.1 and it doesn't seems to work. The component
fail to start. Here is my deployment file :

[...]

<struct name="Activity" type="SlaveActivity">
<simple name="Master"
type="string"><value>MyMasterComponent</value></struct>
</struct>

[...]

Thank you,

Philippe Hamelin

Deployment with SlaveActivity

On Wed, May 27, 2009 at 20:15, Philippe Hamelin
<philippe [dot] hamelin [..] ...> wrote:
> Hello,
> does anyone has already configured the Master of a SlaveActivity using the
> deployer? I'm using RTT 1.8.1 and it doesn't seems to work. The component
> fail to start. Here is my deployment file :

I could reproduce this. The bug does not occur when using the
scripting interface (which is probably how I tested it). I could fix
it with the attached patch. Does it work for you as well ?

Peter

Deployment with SlaveActivity

The patch solved the problem
Thanks

On Wed, May 27, 2009 at 5:12 PM, Peter Soetens <peter [..] ...>wrote:

> On Wed, May 27, 2009 at 20:15, Philippe Hamelin
> <philippe [dot] hamelin [..] ...> wrote:
> > Hello,
> > does anyone has already configured the Master of a SlaveActivity using
> the
> > deployer? I'm using RTT 1.8.1 and it doesn't seems to work. The component
> > fail to start. Here is my deployment file :
>
> I could reproduce this. The bug does not occur when using the
> scripting interface (which is probably how I tested it). I could fix
> it with the attached patch. Does it work for you as well ?
>
> Peter
>
> --
> Orocos-Users mailing list
> Orocos-Users [..] ...
> http://lists.mech.kuleuven.be/mailman/listinfo/orocos-users
>
>