typegen Orocos Toochain

Hi, I have installed orocos on two different machines and there is something strange. on the first machine I tried to use typegen command and it generated with no error with all the data. on the second machine using same typegen command with the same data class and I get different result, while there is no cmake install, and the make file is only for ROS environment.

anyone know what is the differences?

Ruben Smits's picture

typegen Orocos Toochain

Hi,
On Mon, Jun 29, 2015 at 7:04 AM, <alaaeldeen [dot] abdalrahman [..] ...> wrote:

> The different was because of in the second machine I didn't run Cmake!
>
> but now there is another issue why the prefix path setting is not working?
>

Could you explain your issue in more detail?

R.

> --
> Orocos-Users mailing list
> Orocos-Users [..] ...
> http://lists.mech.kuleuven.be/mailman/listinfo/orocos-users
>

typegen Orocos Toochain

First I have a file.h has one class "CLASSONE" I am trying to use tyoegen to generate a typekit. The command it self working well with no issue:

typegin -o types myProject file.h

Now in types directory I will run:

CMAKE_INSTALL_PREFIX=/opt/orocos CMAKE_PREFIX_PATH=/opt/orocos cmake .

but this prefix will not work then the cmake install file will chose to install it in the default system Paths.

Then I tried:

CMAKE_INSTALL_PREFIX=/opt/orocos/install CMAKE_PREFIX_PATH=/opt/orocos cmake .

and it is installed correctly but the deployer can not run after that.

typegen Orocos Toochain

The different was because of in the second machine I didn't run Cmake!

but now there is another issue why the prefix path setting is not working?